Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Jawat reageert gelaten op uitlatingen Duvel
Rapper Jawat heeft zondagavond in Spookradio op de aantijgingen van Duvel gereageerd. Deze had vorige week in een interview een sneer uitgedeeld naar de commercie in de muziek en een aantal collega rappers, waaronder Jawat. Hij erkent dat Duvel hem heeft aangespoord om door te gaan met rappen. Ik noem zijn naam overal, tijdens elke award, je kunt Fabchannel er op nakijken. Hij is mede verantwoordelijk voor mijn soloalbum, maar niet de hoofdverantwoordelijke.

Ik heb gewerkt met meerdere producers en hij was er één van. Wel heeft hij me helpen uitzoeken met de uiteindelijke tracks die een plek op het album hebben.

Op de vraag waarom Duvel zo reageert, antwoordt hij als volgt: Hij heeft een issue, waarschijnlijk met het platenlabel, dat hem onrecht zou hebben aangedaan. Nu lijkt hij een pispaal te zoeken. Ik vind dat je dit soort dingen binnenskamers moet houden. Ik weet niet hoe zijn zaken in elkaar steken, en eerlijk gezegd interesseert me dat ook niet.

Wat betreft zijn eigen album en het contact met zijn platenlabel (TopNotch) is Jawat duidelijk: Zij doen de nodige promotie en brengen de distributie onder. Wat ze verdienen interesseert me niet, als het startkapitaal maar klaar is voor mijn volgende album.

Jawat wil zich niet teveel mengen in dit schouwspel. Ik reageer alleen om bepaalde zaken uit de wereld te helpen, voornamelijk voor de Jawat-fans. Het gesprek is na te beluisteren op blog.spookradio.nl.
Geschreven door Özcan Akyol op 19-11-2006 - 22:13

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved