Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Boba Fatt Mixtape


Boba Fatt mixtape: Hi-Tek vs JayDee

Boba Fatt (ook wel Pculiar) is begonnen als DJ van Master Surreal en maakt tegenwoordig zijn eigen muziek, voornamelijk hiphop. Verder draait Boba Fatt elke maand in de Panama. Boba Fatt is de DJ naam en Pculiar wordt gebruikt voor z'n eigen geproduceerde muziek. Dit is een mixtape en daarom onder de naam ' Boba Fatt'.

Het is een thema mixtape en wel van de producers Hi-Tek vs. JayDee. Je hoort dan ook nummers van o.a A Tribe Called Quest, Mood en Common. Je hoort meteen dat het van een professional afkomt en geen amateur rotzooi. Boba Fatt wilde zelf nog even duidelijk maken dat het geen mp3 zooi is maar alles van LP, maar dat is eigenlijk overbodig.

De Hi-Tek nummers, waarmee de cd begint, zijn zeer relaxed. Goede scratches op z'n tijd en je bent zo een half uur lekkere hiphop verder. Het JayDee gedeelte is iets 'ruiger' in het begin, maar gaat langzaam naar de relaxte sfeer over zoals die bij Hi-Tek domineerde.

Uiteraard zijn de nummers bekend, dat is logisch bij een mixtape. Het gaat erom of de mix die de DJ maakt iets extra's biedt en dat doet het zeker. Mijn conclusie is dan ook: een goede mixtape en voor 10 euro krijg je ruim 50 minuten dope geluid uit je speakers.

Link
www.bobafatt.tk

p.s. Die Boba Fatt website duurt ff voordat ie geladen is.
Door: Geertjan | Gepubliceerd: 28 Jul 2003 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved