Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Hoe is het met: Remon?


Hoe is het met Remon, dat vroeg ik me af en dus namen we contact met hem op. Voor de onderontwikkelden onder ons: Remon maakte deel uit van ondermeer 8mm en de Onderhonden. Naast het maken van muziek is hij druk met van alles, hij mailde het volgende:

Wat ik aan het doen ben? Ik werk aan nummers voor mijn volgende solo album. Maak nu mijn eigen beats en heb mijn eigen studio. Ik heb een platendeal en binnenkort komt de 1e singel en de bijbehorende videoclip uit. Daarover hoor je vanzelf meer, als de dingen definiever zijn.

Verder werk ik, naast het nederlandstalige album met de singel etc, nu aan een friestalig rap album. Ik werk nu bij de friese tv, daar introduceer in de gasten dmv een friestalige rap, in een wekelijks programma. Erg leuk om te doen. Verder doe ik veel presentatiewerk. Ook werk ik met mijn band Zwart op Wit aan een debuutalbum. Het gaat ook lekker met de band. Boekingskantoor, veel optreden en goede muziek. Hiphopfunkrock met jazz en reggea invloeden. Crossover dus. De dingen zitten in de lift en de groei.

De recentelijk op de MetJeBek mixtape verschenen track van Acht Millimeter is misschien een eenmalige wederopstanding. Maar misschien ook wel niet. We zien het wel. De heren zullen vast nog wel langs komen in diverse nummers.

Ik werk samen met allerlei muzikanten en zangeressen in mijn eigen studio. Sinds oktober vorig jaar draait ie en bij deze wil ik graag even Gonzo en Kubus bedanken voor hun tips, adviezen en software!

Er gebeurd vanalles in friesland!

Remon

Links
www.remondejong.com
www.zwartopwit.tk
Door: Geertjan | Gepubliceerd: 19 Jan 2005 | Gesloten

Reacties
in
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl, Alle rechten voorbehouden - All rights reserved